Ons assortiment


Speciaalbieren


Bent u een bierliefhebber en wilt u eens wat anders proberen dan een normaal biertje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, in ons bierassortiment zit voor elk wat wils.

 

Maallust
Maallust zijn bieren met een verhaal. Maallust wordt namelijk gebrouwen in de vroegere graanmaalderij van het gevangenisdorp in Veenhuizen. De bierbrouwers van maallust brouwen met passie en toewijding deze authentieke en smaakvolle bieren. De bieren van Maallust zijn geïnspireerd door oude biertypen en worden daarom ook nog gebrouwen in koperen ketels. Maallust bieren die wij in ons assortiment opgenomen hebben zijn blond, tripel, vienna, weizen en dubbel.

 

Planetenpils
Planetenpils is een biertje geïnspireerd op Franekers trots; het Planetarium. Planetenpils kan omschreven worden als een biertje met een frisse en zachte smaak en dit maakt het een zeer toegankelijk biertje. Naast de gewone pils hebben we op dit moment ook een Planeten Bockbier in het assortiment opgenomen.

 

Scheldebier
Scheldebier is Nederlands speciaalbier in een Belgisch jas. Waar het bier ooit gebrouwen werd in Bergen op Zoom, wordt het nu gebrouwen in Hoogstraten in België. De Scheldebrouwerij streeft naar het puurste resultaat, door noch te filteren, noch te pasteuriseren en met nagisting op de fles.

 

 

 

 
 

Privacy statement